Selecteer een pagina
Jack F1 Vrouwelijke wiet zaden
(1 klantbeoordeling)

Jack F1 Vrouwelijke Cannabis Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

32.50

Description

Jack F1 Reguliere Wiet Zaden

Sativa dominant. Genotype: Skunk #1 x Northern Lights x Mexican Haze. Kaneel aroma en zoetzure smaak. Giga THC productie op haar gigantische toppen. Het beste op aarde of kokos te kweken. Langdurige, cerebrale high met een aangename, lichte fysieke sensatie. Potentieel THC percentage hoog.

Jack F1 is een Nederlandse kruising van Northern Lights, Skunk #1 en Mexicaanse Haze. Vele generaties van terugkruisen hebben geleid tot een super stabiele soort met weinig variatie. Ze is genetisch gezien voor 75% sativa, heeft enorme toppen en een torenhoog THC percentage. Ondanks haar sterke effect heeft deze soort geen sterke geur, wat haar erg geschikt maakt voor een “stealth” kweek. 

Jack F1 lijkt qua bladeren en structuur erg op een indica plant, maar is een sativa in hart en nieren. Ze houdt niet van te veel voeding dus hou E.C. waardes relatief laag. In kleinere ruimtes raden we een kortere groeifase aan en/of 24 uur licht per dag om strekken te voorkomen. Tijdens de bloeiperiode van slechts 10 weken groeit ze namelijk flink door. Ze gedijt het best in aarde of kokos met genoeg ruimte. Door haar Mexicaanse Haze roots vormt ze één enorme hoofdtop, dus absoluut niet toppen.

Jack F1 ruikt zoet en pikant met een vleugje kaneel. Ze heeft een zoete smaak, ietwat pikant met een vleugje Haze. Deze sativa klassieker heeft een langdurige, cerebrale high met een lichte fysieke sensatie. Een zeer medicinale soort die o.a. gebruikt kan worden bij AD(H)D, (chronische) pijn, krampen, depressie en een gebrek aan eetlust.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

1 beoordeling voor Jack F1 Vrouwelijke Cannabis Zaden

  1. Barney Green

    Jack F1
    Hallo. Ik heb laatst deze dame geprobeerd en dat is me goed bevallen. Ze begint goed en gaat aan één stuk door. Als je haar in de bloei zet groeit ze nog even door maar wordt niet echt heel hoog. Ze is wel stress gevoelig je moet deze dame met beleid behandelen. Bij mij ontwikkelde ze zich tot een plant met een dikke stam die goed in de aarde stond. Ze had op weg naar boven aardig wat toppen met onderin een cluster aan toppen en boven in een grote top. Het zag er erg appetijtelijk uit. De toppen waren hard en makkelijk te knippen ik was er zo mee klaar. De opbrengst was bevredigend en ze rookt heerlijk weg. Ze heeft een heerlijk kruidige smaak met een geweldige high waar je uren in blijft hangen. Ik geef haar een 8. Ik moet erbij zeggen het roken is meer waard maar ze heeft wel aandacht nodig tijdens de kweek dus vandaar het cijfer.

Beoordelingen in alle talen weergeven (2)

Voeg een beoordeling toe