Selecteer een pagina
Lemon Cream Kush Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Lemon Cream Kush Automatic

Aantal zaden in verpakking: 5

27.50

Beschrijving

Lemon Cream Kush Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. Medical Kush x Dutch automatic. Skunk-achtige Kush en citrus smaak en aroma. Gemiddelde opbrengst. Mooie trichoom formatie. Een gebalanceerde, actieve en pijnstillende high. Eerste tekenen van bloei na 5 weken, klaar in 10 weken van zaad tot oogst.

Lemon Cream Kush Automatic is het resultaat van een uitgebreid kweekprogramma waarbij we zijn begonnen met onze vertrouwde Medical Kush als moeder en een Dutch Automatic vader. Hierdoor zijn we erin geslaagd om een autoflowering soort te ontwikkelen met de unieke smaak en het sterke pijnstillende effect van onze Medical Kush. Ze is makkelijk te kweken, relatief snel klaar en zeer resistent tegen schimmel en rot.

Net als onze andere autoflowering soorten heeft Lemon Cream Kush Automatic weinig voeding nodig. Ze is kort en vol en vormt één grote hoofdtop met een spaarzaam aantal zijtakken. De eerste tekenen van bloei zullen ongeveer 5 weken na het ontkiemen zichtbaar worden, na ongeveer 10 weken is Lemon Cream Kush Automatic klaar om te oogsten. Deze soort vooral ontwikkeld voor buiten, maar doet het binnen onder 20 uur licht per dag het allerbest.

Lemon Cream Kush Automatic lijkt qua aroma en smaak nog steeds heel erg op de fotoperiode versie. Een heerlijke combinatie tussen citroen en zoete Kush, maar nu met een vleugje skunk erbij. Ondanks haar indica achtergrond is het effect zeer helder en gebalanceerd, wat eerder doet denken aan een sativa soort. De lichte body stone zorgt voor een sterk en langdurig pijnstillend effect dat goed overdag gebruikt kan worden tegen allerlei soorten (chronische) pijn.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via [email protected]

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

    Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.