Selecteer een pagina

Lemon Cream Kush Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

(0 klantbeoordelingen)

27.50

Artikelnummer: 895086 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Lemon Cream Kush Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica/Sativa Hybrid. Medical Kush x Dutch automatic. Skunk-achtige Kush en citrus smaak en aroma. Hoge opbrengst. Mooie trichoom formatie. Een gebalanceerde, euforische high. Klaar in 11-13 weken van zaad tot oogst.

Lemon Cream Kush Automatic is het resultaat van een uitgebreid kweekprogramma waarbij we zijn begonnen met onze vertrouwde Medical Kush als moeder en een Dutch Automatic vader. Hierdoor zijn we erin geslaagd om een autoflowering soort te ontwikkelen met de unieke smaak. Ze is niet makkelijk te kweken, relatief snel klaar en zeer resistent tegen schimmel en rot.

Net als onze andere autoflowering soorten heeft Lemon Cream Kush Automatic weinig voeding nodig. Ze is een flexible grote autoflowering. De eerste tekenen van bloei zullen ongeveer 5 weken na het ontkiemen zichtbaar worden, Lemon Cream Kush Automatic duurt van zaad tot oogst ongeveer 11-13 weken. Deze soort vooral ontwikkeld voor buiten, maar doet het binnen onder 20 uur licht per dag het allerbest.

Lemon Cream Kush Automatic lijkt qua aroma en smaak nog steeds heel erg op de fotoperiode versie. Een heerlijke combinatie tussen citroen en zoete Kush, maar nu met een vleugje skunk erbij. Ondanks haar indica achtergrond geeft ze een euforische high, wat eerder doet denken aan een sativa soort. Een zeer medicinale soort die o.a. gebruikt kan worden bij AD(H)D, (chronische) pijn, krampen, depressie en een gebrek aan eetlust.

Extra informatie

CBD

Difficulty

Effect

,

Flowering Time

, ,

Harvest month

Outdoor Grow Zone

, ,

Plant Height

Indica-Sativa

Seed Type

Suited for

Taste

,

THC

Yield

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordelingen in alle talen weergeven (4)

Wees de eerste om “Lemon Cream Kush Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen