Selecteer een pagina
Lemon Cream Kush Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden
(1 klantbeoordeling)

Lemon Cream Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

32.50

Beschrijving

Lemon Cream Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. Chitrali #1 (IBL) x Skunk #1. Citroen en zoet kush aroma en smaak. Zeer stabiel. Super medicinale soort: de ideale pijnstiller. Lichte, pijnstillende bodystone met een heldere, stimulerende high.

Om onze Lemon Cream Kush te ontwikkelen hebben we eerst klonen gemaakt van Pakistaanse (Hindu Kush vallei) Chitral #1 zaden. Deze klonen hebben we vervolgens gekruist met één van onze Skunk #1 vaders om een stabiele hybride te ontwikkelen. Het resultaat is een Indica dominante soort met keiharde ‘nugs’ en heldere, zeer medicinale werking.

Lemon Cream Kush is qua uiterlijk en groeiwijze een echte indica. Ze is kort en vol, makkelijk te kweken, heeft een donkergroene kleur en brede, ovale bladen. De toppen zitten afgeladen met THC kristallen. Deze stressbestendige soort is ideaal voor de SCROG methode, bereikt een lengte van 1-1.2 meter en bloeit af in 8 á 9 weken. Idealiter twee à drie weken voorgroeien. Na de tweede week bloei zul je de eerste bloeihaartjes zien verschijnen. Ook zeer geschikt om buiten te kweken in warmere klimaten.

Lemon Cream Kush heeft een aroma en smaak die neigen naar citroenschil en zoete kush. Ondanks haar indica achtergrond heeft ze een heldere, gebalanceerde en geestelijk stimulerende sativa high die niet voor paranoia zorgt. De lichte bodystone zorgt dat pijn langzaam en langdurig uit het lichaam verdwijnt. Een perfecte pijnstiller voor gebruik overdag. Zeer geschikt voor medicinaal gebruik bij o.a. chronische pijn, stress en depressie.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via [email protected]

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

1 beoordeling voor Lemon Cream Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

  1. Barney Green

    Hallo. Ik heb de Medical Kush nu een aantal keer geplant en moet zeggen dat het een goede plant is om mee te beginnen, ze vergeeft je bijna alle fouten. Ze strekt in het begin wel maar met goed licht en een 24 uur regime valt het wel mee. Let op deze dame groeit nog aardig door als je haar in de bloei zet hou rekening met de hoogte. Ze is een Bozige plant met veel zijtakken en aardig wat blad. Als je haar rookte en je bent reuma patiënt zal het je opvallen dat ze je botten verlicht qua pijn. Maar ze geeft ook een heerlijke body Stone die je heerlijk kan aanwenden als je gaat mediteren. Kortom een heerlijke medicinale wiet die makkelijk te kweken is, waar je zowel tijdens het kweken als tijdens het roken van geniet. Een echte aanrader.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.