Selecteer een pagina
Lemom Cream Kush Female Cannabis Seeds
(1 klantbeoordeling)

Lemon Cream Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

32.50

Description

Lemon Cream Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica/Sativa hydride. Chitrali #1 (IBL) x Skunk #1. Lange kush soort met hoge opbrengst. Aroma van citroen met een zoete kush-smaak.

Om onze Lemon Cream Kush te ontwikkelen hebben we eerst klonen gemaakt van Pakistaanse (Hindu Kush vallei) Chitral #1 zaden. Deze klonen hebben we vervolgens gekruist met één van onze Skunk #1 vaders om een stabiele hybride te ontwikkelen met weinig phenos.

Lemon Cream Kush is een indica/sativa hybride met keiharde ‘nugs’ en toppen afgeladen met THC kristallen. Ze is al lang een favoriete soort in Nederland.

Lemon Cream Kush bereikt een lengte van tussen de 1.50-2.50 meter en bloeit af in 8 á 10 weken. Ze rekt veel tijdens de bloei en geeft lange, vette kush toppen. Ze is ideaal voor SCROG en zeer geschikt om te kweken in meer gematigde klimaten. Buiten is ze klaar voor de oogst in oktober.

Haar geur is citroen met een dennenachtige twist. Heerlijk smakende toppen met een sativa euforische high en een milde, bodystoned effect. Ideaal voor medicatie overdag tegen chronische pijn, stress en depressie.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

1 beoordeling voor Lemon Cream Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

  1. Barney Green

    Hallo. Ik heb de Medical Kush nu een aantal keer geplant en moet zeggen dat het een goede plant is om mee te beginnen, ze vergeeft je bijna alle fouten. Ze strekt in het begin wel maar met goed licht en een 24 uur regime valt het wel mee. Let op deze dame groeit nog aardig door als je haar in de bloei zet hou rekening met de hoogte. Ze is een Bozige plant met veel zijtakken en aardig wat blad. Als je haar rookte en je bent reuma patiënt zal het je opvallen dat ze je botten verlicht qua pijn. Maar ze geeft ook een heerlijke body Stone die je heerlijk kan aanwenden als je gaat mediteren. Kortom een heerlijke medicinale wiet die makkelijk te kweken is, waar je zowel tijdens het kweken als tijdens het roken van geniet. Een echte aanrader.

Beoordelingen in alle talen weergeven (2)

Voeg een beoordeling toe