Selecteer een pagina
Master Kush Reguliere Wiet Zaden
(0 klantbeoordelingen)

Master Kush Reguliere Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

9.90

Description

Master Kush Reguliere Wiet Zaden

Indica dominant. Hindu Kush x Trainwreck x Skunk #1. Zeer stevige plant. Krachtig Kush aroma, zoete citrussmaak en een beresterk indica effect.

Heldere high met een heerlijke body buzz. Master Kush is ontwikkeld door Hindu Kush, een soort die bekend staat om haar unieke smaak en sterke body stone, te kruisen met twee extreem populaire commerciële soorten, Skunk #1 en Trainwreck. Master Kush combineert het hoge THC niveau van Trainwreck met de betrouwbaarheid van Skunk #1. Het eindresultaat is een sterke soort die al de beste kenmerken van Afghaanse landras-soorten behoudt. Niet altijd de makkelijkste soort doordat ze gevoelig is voor hoge temperaturen.

Deze soort is een korte, bossige plant die zich veel vertakt en compacte, harde toppen vormt. Ze strekt zich nauwelijks tijdens de bloei. We raden daarom ook aan om minimaal drie weken voor te groeien. Toppen is raadzaam om de lengte van de planten gelijk te houden. Master Kush doet het goed in elk medium. Voorkeur heeft om deze binnen te kweken.

De buds zijn hard, rond en ontzettend plakkerig. Master Kush heeft een krachtige aardse Kush geur en een zoete, limoen-achtige smaak. Ze heeft een heldere high met een heerlijk ontspannen, warme body buzz. Een zeer medicinale soort die gebruikt kan worden tegen o.a. ADHD, bipolaire stoornis, gastro-intestinale klachten, glaucoom, gebrek aan eetlust, migraine en ptss.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Beoordelingen in alle talen weergeven (1)

Wees de eerste om “Master Kush Reguliere Wiet Zaden” te beoordelen