Selecteer een pagina
mega power plant automatic wiet plant foto

Mega Power Plant Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

27.50

Description

Mega Power Plant Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Een makkelijk te kweken autoflower hybride met een grote opbrengst. Van zaad tot 500-600gr/m2 in 10-13 weken. Sterk aardse aroma en smaak met een zwaar effect.

Mega Power Plant Automatic is gekweekt door onze meest productieve en resistente vrouwelijke Mega Power Plant te kruisen met een super stabiele autoflower soort die we alleen gebruiken voor het kweken van onze genetica. Een autoflower met extra grote opbrengsten, een eigenschap waar onze Mega Power Plant ook bekend om staat. Ze heeft een bossige groei structuur en is makkelijk te kweken. Kan wel gevoelig zijn voor schimmels.

Haar toppen zijn groot, compact en keihard, en vol met trichomen. Ze zal een gemiddelde hoogte bereiken, waardoor ze perfect is voor onopvallende kweek, kleine balkons en terrassen. Deze soort werkt ook erg goed in een Sea of ​​Green-opstelling en is in staat om oogst te produceren van 500-600gr / m2, ideaal voor commerciële kwekers.

De effecten kunnen worden omschreven als diep ontspannend, dromerig en meer indica-dominant. Een geweldige soort die zeer geschikt is voor de avonduren, en om lekker op te staan ​​en te genieten van wat therapeutische rust. Mega Power Plant Automatic kan helpen bij het verlichten van pijn, gevoelens van angst, slapeloosheid en het stimuleren van eetlust.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Wees de eerste om “Mega Power Plant Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen