Selecteer een pagina
Mega Power Plant foto
(2 klantbeoordelingen)

Mega Power Plant Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

32.50

Description

Mega Power Plant Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. (NL x OG Kush) x Power Plant. Aards Kush aroma met een hint van drop en een lichte hint van diesel. Smaak is aards en zoet en doet denken aan Nepalese zwarte hasj. Langgerekte, kaars-vormige toppen die volledig bedekt zijn met trichomen. Makkelijk te kweken. Zeer homogene planten. Compacte bud structuur. Zeer sterk body stone effect. 

Mega Power Plant is ontstaan uit een klein experimentje tijdens het veredelen van Northern Lights Special. Deze soort ontstond weer uit een kruising tussen de oersterke Northern Lights en de super productieve OG Kush. Door de gestabiliseerde NL Special te kruisen met een andere zeer stabiele en THC-rijke soort, Power Plant, hebben we per ongeluk een monster gecreëerd! Mega Power Plant, of simpelweg “the mega”, is naar onze mening de ultieme indoor indica!

Mega Power Plant heeft een geweldige bloem/blad verhouding en is resistent tegen ziekten en parasieten. Ze is een compacte plant met lange, kaarsvormige toppen die helemaal ondergesneeuwd lijken te zijn. De toppen zijn fijn van structuur, keihard en zwaar. Ze heeft een typisch indica uiterlijk met brede, donkergroene bladeren. De stelen kunnen donkerrood kleuren, dat is heel normaal voor deze soort en duidt niet op teveel voeding. We raden aan om en tussen de 2 en 3 weken voor te groeien, om een eindlengte te bereiken van tussen de 1m-1,50 meter.

Het aroma van de Mega wordt bepaald door haar Kush oorsprong: aards, zoet met de typische geur van Nepalese zwarte hasj. Aardse en zoete Kush smaak met een hint van drop en een diesel-achtige nasmaak. De high is heftig: een kortstondige, heldere high die al vrij snel omslaat in een krachtige indica body buzz waar je echt even voor moet gaan zitten. Medicinaal te gebruiken tegen o.a. neuropathische pijn, de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en slapeloosheid.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

2 beoordeling voor Mega Power Plant Vrouwelijke Wiet Zaden

  1. appie

    heerlijke makkelijke plant om te kweken, zware toppen, mijn grootste opbrengst ooit! wel ff toppen vorr een mege opbrengst!

  2. Rollie

    Mega is ie wel hoor het juiste woord ervoor. Prachtige stevige toppen. Niet moeilijk om te kweken echt aanrader.

Beoordelingen in alle talen weergeven (12)

Voeg een beoordeling toe