Selecteer een pagina
Moon Walker Kush Vrouwelijke Wiet Zaden
(1 klantbeoordeling)

Moon Walker Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

32.50

Description

Moon Walker Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica/Sativa hybride. Blue Medi Kush x Skywalker O.G.. Hybride soort met hoge opbrengst en hoge THC. Kruidige, citrus- en kush geur en smaak. Groeit groot en vol. Uitstekend voor het verlichten van stress, chronische pijn, slapeloosheid, gebrek aan eetlust en depressie.

Met Moonwalker Kush hebben we een van de best mogelijke Kush soorten op de markt gebracht. Deze hybride plant is robuust, heeft de unieke kracht en smaak van de wereldberoemde Skywalker O.G.. Door een Amerikaanse stek van deze soort te kruisen met onze Blue Medi Kush hebben we de betrouwbaarheid, vitaliteit, schimmelresistentie en topstructuur nog verder verbeterd. Het eindresultaat is een zeer potente, trichoom-gevulde super kush soort die bovendien extreem hoge opbrengsten haalt.

Moon Walker Kush is indica/sativa hybride dominant, de bladeren zijn kort en breed met een zilverachtige gloed en doen denken aan klassieke Californische Kush. Moon Walker Kush groeit tot ongeveer 150-175 cm hoogte en is daardoor uitstekend geschikt voor een SOG of SCROG kweek. Ze produceert sterk ruikende, compacte kush toppen in elke node en doet gemiddeld 9 weken over de bloeiperiode. Er groeit één centrale cola met sterke zijtakken, die uiteindelijk ondersteund moeten worden vanwege het gewicht.

Deze soort heeft een sterke klassieke kush geur, smaak en nasmaak met een vleugje citrus. Kush-liefhebbers zullen de Cali Kush in deze soortgelijk herkennen aan de smaak en de snelle, sterke high die langzaam overgaat in een langdurige, sterke en kalmerende lichamelijke stone. Dit is een soort voor in de avond, Moon Walker Kush bevat namelijk zoveel THC dat je “the Force” echt wel voelt!

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

1 beoordeling voor Moon Walker Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

  1. appie

    heerlijke wiet, makkelijk te kweken, en een stevige opbrengst. niet teveel blad dus makkelijk te onderhouden en knippen. toppertje!

Beoordelingen in alle talen weergeven (10)

Voeg een beoordeling toe