Selecteer een pagina

Power Plant Vrouwelijke Cannabis Zaden

Aantal wiet zaden per verpakking: 5

32.50

Beschrijving

Power Plant Vrouwelijke Cannabis Zaden

Sativa dominant. Zuid-Afrikaanse IBL hybride. Bitterzoet, limoen aroma en een verse bitterzoete limoenachtige smaak. Grote toppen met veel THC. Commerciële plant met een hoge opbrengst. Buiten op balkon. Krachtige high; energieke and spacey. Potentieel THC percentage hoog.

Power Plant werd eind jaren negentig ontwikkeld in Nederland en stamt af van Zuid-Afrikaanse sativa. Deze met hars bedekte sativa knaller geeft hoge opbrengsten met een zeer hoog THC percentage, boven de 20% is goed mogelijk. Door haar sativa achtergrond is begint deze soort lang en dun, hierdoor is ze aanvankelijk wat fragiel.

Door haar sativa achtergrond is begint deze soort lang en dun, hierdoor is ze aanvankelijk wat fragiel. Power Plant doet het daarna vrijwel overal goed omdat ze resistent is tegen ziektes, plaagdieren en schimmel. De bladeren zijn lang, smal, sterk gekarteld en hebben een donkergroene kleur. Door de goede bloem/blad verhouding is het knippen zeer eenvoudig. De toppen zijn kaarsvormig, groot en indrukwekkend. Power Plant doet het daarna vrijwel overal goed omdat ze resistent is tegen ziektes, plaagdieren en schimmel. De bladeren zijn lang, smal, sterk gekarteld en hebben een donkergroene kleur. Door de goede bloem/blad verhouding is het knippen zeer eenvoudig. De toppen zijn kaarsvormig, groot en indrukwekkend. Alhoewel ze wel wat ‘fluffy’ zijn, is de opbrengst heel goed. Geef haar indoor 5 dagen groei nadat ze kloon grootte heeft bereikt en zet haar daarna op 12/12. Door de snelle bloei zie je al na de 1e week topvorming.

Power Plant doet het daarna vrijwel overal goed omdat ze resistent is tegen ziektes, plaagdieren en schimmel. De bladeren zijn lang, smal, sterk gekarteld en hebben een donkergroene kleur. Power Plant maakt zonder te toppen 3 à 4 hoofdtoppen aan, maar reageert ook goed op toppen. Ze is ook geschikt voor buitenteelt in warmere gebieden of met enige beschutting. De toppen hebben een doordringend bitterzoet, limoen aroma en een verse bitterzoete limoen-achtige smaak.

De high is sterk, energiek en een spacey: “Houston we have lift off”. Dit effect kan helpen bij bijvoorbeeld stress, depressie en chronische pijn.

Power Plant

Details: Binnen: Buiten:
Geschikt voor: Binnen (I) Buiten (E) zone B/C
Bloeitijd: I) 8 weken E) September / Oktober
Planthoogte: I) 0.70 - 1.00 m E) 1.40 - 1.60 m
Opbrengst: I) 400 - 500 gr/m² E) 550 gr/plant
Moeilijkheid: Makkelijk

Verzenden

We verzenden uw bestelling gratis per post zonder track en trace. In het geval u het wilt verzenden met track trace, neem dan contact met ons op via email [email protected].

De bezorgsnelheid verschilt per land. Leveringen binnen Nederland duren doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Voor Europa is dat ongeveer 3-14 werkdagen en voor de rest van de wereld 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om te weten te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve de VS. Het wordt verpakt in een onopvallende envelop. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Beoordelingen in alle talen weergeven (3)

Wees de eerste om “Power Plant Vrouwelijke Cannabis Zaden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *