Selecteer een pagina

Purple Berry Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal wiet zaden per verpakking: 5

29.90

Beschrijving

Purple Berry Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. Spliff’s Strawberry X O.G. Kush.  Zeer sterke kush soort met een unieke bessensmaak. Actief effect dat langzaam over gaat in een bedwelmende body stone.

Purple Berry Kush is het resultaat van experimenteren met het kruisen van twee soorten die bekend staan om hun smaak, kracht en specifieke effect. Door Spliff’s Strawberry te combineren met O.G. Kush hebben we een extreem potente mix van de beste eigenschappen van de beide soorten gecreëerd die ook nog eens hoge opbrengsten haalt! De bloeitijd is veel korter dan Spliff’s Strawberry en de planten zijn veel stressbestendiger dan O.G. Kush.

Deze indica dominante soort groeit snel, wordt kort en vol, heeft donkergroene bladeren en kan goed omgaan met hoge EC waardes. Haar struik-vormige groeiwijze komt nog meer tot uiting tijdens de bloei, de zijtakken kunnen namelijk zo zwaar worden dat ze ondersteuning nodig hebben. Zorg wel dat je luchtfilters in orde zijn voordat je deze weergaloos sterk ruikende soort neerzet.Voor een optimale terpenen profiel kweek je deze soort het liefst op hydro.

Purple Berry Kush combineert een heerlijke fruitsmaak met een sterke Kush nasmaak. Het effect is zeer sterk en begint energiek, dit ontwikkelt zich daarna rustig in een bedwelmende body stone die Kush liefhebbers zeker zullen waarderen. Medicinaal te gebruiken tegen stress, pijn en depressie.

Purple Berry Kush

Details: Binnen: Buiten:
Geschikt voor: Binnen (I) Buiten (E) zone B/C
Bloeitijd: I) 9 weken E) November
Planthoogte: I) 1.00 - 1.20 m E) 1.50 - 1.75 m
Opbrengst: I) 450 - 550 gr/m² E) 550 - 650 gr/plant
Moeilijkheid: Gemiddeld

Verzenden

We verzenden uw bestelling gratis per post zonder track en trace. In het geval u het wilt verzenden met track trace, neem dan contact met ons op via email [email protected].

De bezorgsnelheid verschilt per land. Leveringen binnen Nederland duren doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Voor Europa is dat ongeveer 3-14 werkdagen en voor de rest van de wereld 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om te weten te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve de VS. Het wordt verpakt in een onopvallende envelop. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Beoordelingen in alle talen weergeven (6)

Wees de eerste om “Purple Berry Kush Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *