Selecteer een pagina
indrukwekkende Purple Berry Kush
(0 klantbeoordelingen)

Purple Berry Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

29.90

Description

Purple Berry Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. Spliff’s Strawberry X O.G. Kush.  Zeer sterke kush soort met een unieke bessensmaak. Actief effect dat langzaam over gaat in een bedwelmende body stone.

Purple Berry Kush is het resultaat van experimenteren met het kruisen van twee soorten die bekend staan om hun smaak, kracht en specifieke effect. Door Spliff’s Strawberry te combineren met O.G. Kush hebben we een extreem potente mix van de beste eigenschappen van de beide soorten gecreëerd die ook nog eens hoge opbrengsten haalt! De bloeitijd is veel korter dan Spliff’s Strawberry en de planten zijn veel stressbestendiger dan O.G. Kush.

Deze indica dominante soort groeit snel, buds kunnen paars kleuren en kan goed omgaan met hoge EC waardes. Haar struik-vormige groeiwijze komt nog meer tot uiting tijdens de bloei, de zijtakken kunnen namelijk zo zwaar worden dat ze ondersteuning nodig hebben. Zorg wel dat je luchtfilters in orde zijn voordat je deze weergaloos sterk ruikende soort neerzet.

Purple Berry Kush combineert een heerlijke fruitsmaak met een sterke Kush nasmaak. Het effect is zeer sterk en begint energiek, dit ontwikkelt zich daarna rustig in een bedwelmende body stone die Kush liefhebbers zeker zullen waarderen. Medicinaal te gebruiken tegen stress, pijn en depressie.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Beoordelingen in alle talen weergeven (6)

Wees de eerste om “Purple Berry Kush Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen