Selecteer een pagina

Purple Berry Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

29.90

Artikelnummer: 895092 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Purple Berry Kush Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica dominant. Spliff’s Strawberry X O.G. Kush.  Zeer sterke kush soort met een unieke bessensmaak. Actief effect dat langzaam over gaat in een bedwelmende body stone.

Purple Berry Kush is het resultaat van experimenteren met het kruisen van twee soorten die bekend staan om hun smaak, kracht en specifieke effect. Door Spliff’s Strawberry te combineren met O.G. Kush hebben we een extreem potente mix van de beste eigenschappen van de beide soorten gecreëerd die ook nog eens hoge opbrengsten haalt! De bloeitijd is veel korter dan Spliff’s Strawberry en de planten zijn veel stressbestendiger dan O.G. Kush.

Deze indica dominante soort groeit snel, buds kunnen paars kleuren en kan goed omgaan met hoge EC waardes. Haar struik-vormige groeiwijze komt nog meer tot uiting tijdens de bloei, de zijtakken kunnen namelijk zo zwaar worden dat ze ondersteuning nodig hebben. Zorg wel dat je luchtfilters in orde zijn voordat je deze weergaloos sterk ruikende soort neerzet.

Purple Berry Kush combineert een heerlijke fruitsmaak met een sterke Kush nasmaak. Het effect is zeer sterk en begint energiek, dit ontwikkelt zich daarna rustig in een bedwelmende body stone die Kush liefhebbers zeker zullen waarderen. Medicinaal te gebruiken tegen stress, pijn en depressie.

Extra informatie

CBD

Difficulty

Effect

,

Flowering Time

,

Harvest month

Outdoor Grow Zone

, ,

Plant Height

Indica-Sativa

Seed Type

Suited for

Taste

THC

Yield

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordelingen in alle talen weergeven (6)

Wees de eerste om “Purple Berry Kush Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen