Selecteer een pagina
Royal Thai Reguliere Wiet Zaden

Royal Thai Reguliere Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

9.90

Description

Royal Thai Reguliere Wiet Zaden

Sativa dominant. Early Thai x Skunk #1. Een soort voor de fijnproever met een aroma van chocola en geroosterde koffiebonen. Actieve, cerebrale high.

Royal Thai heeft een Early Thai moeder en een Skunk #1 vader. Hierdoor heeft ze de geliefde smaak en effect van klassieke Thai, maar een verbeterde topstructuur en een kortere bloeitijd. Ze is een grote opbrenger met een flinke THC productie die wat langer nodig heeft om volledig af te bloeien, maar absoluut het wachten waard is.

Royal Thai is lang en rank qua structuur en heeft kaarsvormige toppen, ze kent wel wat variatie in vooral uiterlijk. Er zijn drie fenotypes. Feno 1 is een langgerekte plant met luchtige toppen, een echte sativa. Ze heeft een houtachtige, dennenappel aroma. Feno 2 neigt meer naar Skunk en heeft vette, grote toppen en heeft een wat zoetere smaak. Deze neigt al meer naar die typische Thai chocolade smaak. Feno 3 heeft de echte Thai smaak en aroma (chocolade, cacao). Deze heeft wel langer nodig dan de andere fenotypen om af te bloeien. Raadzaam om de Royal Thai in de groeifase onder continu licht te plaatsen, zodat de eindlengte beperkt blijft. Niet meer dan 9 planten per 1m2. Twee keer toppen om de opbrengst te maximaliseren. Bloem-blad verhouding is uitstekend. Buds behouden gewicht en structuur als je ze droogt.

Om het aroma en smaak optimaal te ontwikkelen adviseren we haar minimaal een aantal weken te curen. Dit zal ook de high ten goede komen. Een heerlijk aroma van zoete chocolade met een hint van geroosterde koffie. De smaak is krachtig: citroenachtig met een heerlijke chocolade nasmaak. De high is sterk, maar helder, trippy en pyscho-actief.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Wees de eerste om “Royal Thai Reguliere Wiet Zaden” te beoordelen