Selecteer een pagina
Snow White Female Cannabis Seeds
(6 klantbeoordelingen)

Snow White Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

36.50

Description

Snow White Vrouwelijke Wiet Zaden

Indica Hybrid. (Northern Lights Special x White Widow) x Cinderella 99. Enorme hars productie en hoge opbrengsten. Fruitige smaak met een vleugje mint en haze.

Onze originele Snow White was al een geweldige soort, maar door haar nog eens door te kruisen met een geweldig Cinderella 99 feno hebben we al haar belangrijkste kenmerken nog prominenter gemaakt. Onze verbeterde Snow White heeft een nog hogere bloem/blad verhouding, opbrengst en is sterker. Een echte “cash crop” in elk opzicht.

Snow White groeit als echte indica wat betreft bloeitijd, lengte en stressbestendigheid. We raden twee of drie weken voorgroei tijd aan om te eindigen met planten van 60-100 cm hoog. De extreem plakkerige toppen worden in de vorm van een grote kaars aangemaakt en worden vrij zwaar. Eerste bloeiverschijnselen worden pas duidelijk tijdens de derde week van bloei, maar na 8 weken is ze al klaar om te oogsten. Snow White gedijt het beste in hydro systemen en werkt zeer goed in een SOG.

De geur is zoet en fruitig, met hints van aarde, mint, haze en diesel. Deze soort kan in kleine hoeveelheden opwekkend werken, maar in grotere hoeveelheden wordt de indica snel duidelijk. Snow White kan medicinaal gebruikt worden tegen neuropathische pijn, spasmes, kramp, darmproblemen en slapeloosheid.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

6 beoordeling voor Snow White Vrouwelijke Wiet Zaden

 1. appie

  veryc nice high if when moderate, use more the bodystoned will kick in, either way, great stuff, recommended

 2. appie

  heerlijke high als je niet te veel gebruikt, van zwaardere dosis wordt je nogal bodystoned, makkelijk te kweken e weinig blad, hoofdzakelijk een grote cola, denk erg geschikt voor SOG, aan te bevelen

 3. appie

  fraaie plant, niet moeilijk te kweken en een een forse main cola, zijtakken doen ook leuk mee, weinig reden tot ontbladeren, dieven doe ik altijd. toppertje

 4. appie

  ben reuze benieuwd naar deze soort, zaden komen in ieder geval 100% uit, en na 3 weken in een tentje,.. prachtige plantjes..

 5. Ollie

  Zeer gemakkelijke plant om te kweken en echt een topwietje zowel recreatief als voor medicinale doeleinden werkt enorm goed voor de spasmen.

 6. Qx-D

  Hoi, ik heb voor de 2 de keer met enorm veel succes gekweekt met SNOW WHITE van SPLIFF. Deze keer heb ik 450 gram vette vaste met thc bezaaide toppen gehaald uit mijn tent van 1,2 vierkante meter. Zeer sterke plant die vrij stressbestendig is. Ook weinig blad in de toppen zodat je weinig hoeft te knippen. Grtz Qx-D.

Beoordelingen in alle talen weergeven (11)

Voeg een beoordeling toe