Selecteer een pagina

Spliff Cheese Automatic vrouwelijke wiet zaden

24.00

Artikelnummer: 895087 Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Spliff Cheese Automatic Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. Spliff Cheese x Dutch Automatic. Autoflowering soort met de unieke geur en smaak van Spliff Cheese. Vrolijke high met met een flinke body buzz.

Door een Spliff Cheese moeder te kruisen met een Dutch Automatic vader hebben we een heerlijke autoflowering soort gecreëerd: de Spliff Cheese Automatic. Deze snelle autoflowering soort kan 11-12 weken na ontkieming al geoogst worden en heeft alle geliefde kenmerken van Spliff Cheese.

De toppen zijn dik, compact en zwaar en worden vooral in één grote hoofdtop gevormd, met een aantal kleinere zijtoppen. Ondanks de sterke indica achtergrond en het anderszins indica uiterlijk zijn de bladeren wijdverspreid en langwerpig. Hierdoor is deze autoflowering soort des te geschikter om dicht op elkaar te groeien en kan ze goed tegen slecht weer.

Het aroma en de smaak van deze soort zijn kenmerkend voor Cheese soorten: sterk, zoet en fruitig. De unieke geur en smaak, in combinatie met de positieve high en flinke bodybuzz maken dit een van onze favorieten. Deze soort zal dan ook niet tegenvallen voor de echte Cheese-liefhebber die op zoek is naar een autoflowering variant. Medicinaal te gebruiken bij o.a. angstigheid, spier- en zenuwpijn, slapeloosheid en MS.

Extra informatie

Gewicht 0.0075 g
CBD

Difficulty

Effect

,

Flowering Time

,

Harvest month

Indica-Sativa

Outdoor Grow Zone

, ,

Plant Height

,

Seed Type

Suited for

,

Taste

, ,

THC

Yield

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordelingen in alle talen weergeven (3)

Wees de eerste om “Spliff Cheese Automatic vrouwelijke wiet zaden” te beoordelen