Selecteer een pagina
Spliff Cheese Vrouwelijke Wiet Zaden
(0 klantbeoordelingen)

Spliff Cheese Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

32.50

Description

Spliff Cheese Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. Skunk #1 x (Afghani x Skunk#1). Deze soort heeft dezelfde fenotypes als de originele kloon. Een soort met een unieke smaak en keiharde toppen. Positief effect met een sterke, langdurige body stone.

Iedereen houdt van Nederlandse kaas, dus hebben we een stekje van de roemruchte UK Cheese gekruist met Skunk #1 om onze eigen soort kaas te ontwikkelen. Het resultaat is een soort met de beroemde Cheese smaak en geur die meer opbrengst levert dan de originele soort. Doordat we de bloeitijd nog korter hebben gemaakt weten we bovendien zeker dat het langdurige kweekproces de moeite waard was!

Spliff Cheese is een middelgrote, bossige plant met een hoge opbrengst die het vooral goed doet in hydrocultuur. Buiten eindigt ze meestal tot oktober of zelfs begin november. Doe wel voorzichtig met EC niveaus, deze soort houdt namelijk niet van te veel voeding.

De toppen van Spliff Cheese zijn compact en keihard. Hun sterke, skunk-achtige geur is gelijk herkenbaar. Het effect is opwekkend en positief maar zorgt ook voor een sterke body buzz. Haar medicinale eigenschappen zorgen ervoor dat ze gebruikt kan worden tegen angstigheid, spier- en zenuwpijnen, slapeloosheid en MS.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Beoordelingen in alle talen weergeven (2)

Wees de eerste om “Spliff Cheese Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen