Selecteer een pagina

Spliff’s Strawberry Vrouwelijke Wiet Zaden

36.50

Artikelnummer: 895065 Categorie: Tag:

Beschrijving

Spliff’s Strawberry Vrouwelijke Wiet Zaden

Sativa dominant. Strawberry Cough x Skunk #1 x Jack F1. Snel bloeiende sativa met een oersterke actieve high en een unieke aardbeiensmaak.

Nadat we een aantal van de meest populaire sativas uit Amerika getest hebben we besloten om onze eigen versie van de bekende Strawberry Cough te ontwikkelen. Door deze soort te kruisen met Jack F1 en Skunk #1 hebben we een krachtige hars-bom ontwikkeld die in relatief korte tijd enorme opbrengsten kan leveren.

Spliff’s Strawberry heeft maar één of twee weken voorgroei nodig omdat ze tijdens de bloei nog vrij lang blijft doorgroeien. De eerste topvorming begint pas in week 4 van de bloei, maar de totale bloeitijd is slechts 9-10 weken. Gemiddeld is deze soort dan ook 80 dagen na het zaaien klaar. Ze is erg stabiel, de verschillende fenotypes ruiken en smaken hetzelfde, maar hebben enige verschillen in blad- en top-structuur. Spliff’s

Strawberry is gevoelig voor te hoge EC waardes, heeft een lichtgroene kleur, zeer weinig bladeren en groeit prima in ieder medium. Door haar stevigheid komen de zijtakken ook goed tot hun recht. Voor optimale resultaten kweek je deze soort het liefst in een SOG opzet.

De toppen hebben een subtiel aardbeienaroma met een vleugje bloemen en bessen, ze is dan ook erg geschikt om discreet te kweken. De rook is een stuk zachter dan de originele Strawberry Cough, maar behoudt de heerlijke aardbeiensmaak en produceert een heldere, actieve high. Medicinale toepassingen voor deze soort zijn o.a. chronische pijn, darm problemen, spasmes en MS.

Extra informatie

CBD

Difficulty

Effect

Flowering Time

,

Harvest month

Indica-Sativa

Outdoor Grow Zone

,

Plant Height

Seed Type

Suited for

Taste

THC

Yield

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordelingen in alle talen weergeven (6)

Wees de eerste om “Spliff’s Strawberry Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen