Selecteer een pagina
photo Spliff Strawberry
(0 klantbeoordelingen)

Spliff’s Strawberry Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

36.50

Description

Spliff’s Strawberry Vrouwelijke Wiet Zaden

Sativa dominant. Strawberry Cough x Skunk #1 x Jack F1. Snel bloeiende sativa met een oersterke actieve high en een unieke aardbeiensmaak.

Nadat we een aantal van de meest populaire sativas uit Amerika getest hebben we besloten om onze eigen versie van de bekende Strawberry Cough te ontwikkelen. Door deze soort te kruisen met Jack F1 en Skunk #1 hebben we een krachtige hars-bom ontwikkeld die in relatief korte tijd enorme opbrengsten kan leveren.

Spliff’s Strawberry heeft maar één of twee weken voorgroei nodig omdat ze tijdens de bloei nog vrij lang blijft doorgroeien. De eerste topvorming begint pas in week 4 van de bloei, maar de totale bloeitijd is slechts 9-10 weken. Gemiddeld is deze soort dan ook 80 dagen na het zaaien klaar. Ze is erg stabiel, de verschillende fenotypes ruiken en smaken hetzelfde, maar hebben enige verschillen in blad- en top-structuur. Spliff’s

Strawberry is gevoelig voor te hoge EC waardes, heeft een lichtgroene kleur, zeer weinig bladeren en groeit prima in ieder medium. Door haar stevigheid komen de zijtakken ook goed tot hun recht. Voor optimale resultaten kweek je deze soort het liefst in een SOG opzet.

De toppen hebben een subtiel aardbeienaroma met een vleugje bloemen en bessen, ze is dan ook erg geschikt om discreet te kweken. De rook is een stuk zachter dan de originele Strawberry Cough, maar behoudt de heerlijke aardbeiensmaak en produceert een heldere, actieve high. Medicinale toepassingen voor deze soort zijn o.a. chronische pijn, darm problemen, spasmes en MS.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Beoordelingen in alle talen weergeven (6)

Wees de eerste om “Spliff’s Strawberry Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen