Selecteer een pagina

Sweet ’n Sour Indoor Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal wiet zaden per verpakking: 5

36.50

Beschrijving

Sweet ’n Sour Indoor Vrouwelijke Wiet Zaden

Sativa dominant. Mexican Haze x Princess x Skunk #1 x Hawaiian Sativa. Tenerife Cup Winnaar (Indoor Sativa). Fantastisch zoet fruit aroma en smaak.

Na jarenlang experimenteren met een selectie aan soorten die bekend staan om hun exotische geuren en smaken hebben we een soort ontwikkeld die we vernoemd hebben naar haar unieke smaak: Sweet ‘N Sour.

De indoor versie van deze sativa soort heeft een lichtgroene kleur, is makkelijk te kweken en heeft weinig voeding nodig. Ze vormt één grote hoofdtop en een groot aantal kleinere zijtoppen. We raden een korte groeifase van hooguit drie weken aan, liefst minder. Na ongeveer drie weken bloei beginnen de eerste bloemen te vormen en rijpt af in 8 á 9 weken. Het is dan ook goed mogelijk om binnen 80 dagen na het zaaien te oogsten. Qua lengte komt ze dan op ongeveer één meter uit en ze heeft een zeer grote opbrengst. De heerlijke geur en smaak komen het beste tot hun recht als je vroeg begint met spoelen.

Er zijn qua uiterlijk twee feno’s die vooral verschillen in lengte. Ondanks het subtiele aroma kan je drie fenos onderscheiden op basis van geur: één hiervan heeft een citrusgeur, een andere neigt naar ananas en de derde heeft een zure grapefruit smaak.

De high en smaak lijken op die van een klassieke landras sativa. De zoete, pikante, mango-achtige smaak en een vliegende psycho-actieve high doen ook een beetje denken aan een trippy Haze. Ze vult je met warmte vult en tovert een glimlach op je gezicht. En een gerede kans op een echte vreetkick! Medicinaal o.a. geschikt tegen stress, depressie en een gebrek aan eetlust.

Sweet 'n Sour Indoor

Details: Binnen: Buiten:
Geschikt voor: Binnen (I) Buiten (E) zone C
Bloeitijd: I) 8-9 weken E) Oktober / November
Planthoogte: I) 1.00 m
Opbrengst: I) 600 gr/m²
Moeilijkheid: Gemiddeld

Verzenden

We verzenden uw bestelling gratis per post zonder track en trace. In het geval u het wilt verzenden met track trace, neem dan contact met ons op via email [email protected].

De bezorgsnelheid verschilt per land. Leveringen binnen Nederland duren doorgaans 1 tot 3 werkdagen. Voor Europa is dat ongeveer 3-14 werkdagen en voor de rest van de wereld 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om te weten te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve de VS. Het wordt verpakt in een onopvallende envelop. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Beoordelingen in alle talen weergeven (1)

Wees de eerste om “Sweet ’n Sour Indoor Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *