Selecteer een pagina
Sweet 'n Sour foto cannabis zaden
(0 klantbeoordelingen)

Sweet ’n Sour Indoor Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

36.50

Description

Sweet ‘n Sour Indoor Vrouwelijke Wiet Zaden

Sativa dominant. Mexican Haze x Princess x Skunk #1 x Hawaiian Sativa. Grote opbrenger. Cup Winnaar (Indoor Sativa). Fantastisch zoet fruit aroma en smaak.

Na jarenlang experimenteren met een selectie aan soorten die bekend staan om hun exotische geuren en smaken hebben we een soort ontwikkeld die we vernoemd hebben naar haar unieke smaak: Sweet ‘N Sour.

Sweet ’n Sour is een flexibel en groeit erg makkelijk. Een of twee weken vegatieve groei is daarom in principe genoeg voor deze sativa met hoge opbrengst. Ze kan dan in 80 dagen van zaad tot oogst. Begin een paar dagen eerder met het doorspoelen van deze soort om de sensationele geur en smaak te versterken.

Er zijn qua uiterlijk twee feno’s die vooral verschillen in lengte. Ondanks het subtiele aroma kan je drie fenos onderscheiden op basis van geur: één hiervan heeft een citrusgeur, een andere neigt naar ananas en de derde heeft een zure grapefruit smaak.

De high en smaak lijken op die van een klassieke landras sativa. De zoete, pikante, mango-achtige smaak en een vliegende psycho-actieve high doen ook een beetje denken aan een trippy Haze. Ze vult je met warmte vult en tovert een glimlach op je gezicht. En een gerede kans op een echte vreetkick! Medicinaal o.a. geschikt tegen stress, depressie en een gebrek aan eetlust.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

beoordelingen

Beoordelingen in alle talen weergeven (1)

Wees de eerste om “Sweet ’n Sour Indoor Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen