Selecteer een pagina

Sweet ’n Sour Indoor Vrouwelijke Wiet Zaden

36.50

Artikelnummer: 895082 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Sweet ‘n Sour Indoor Vrouwelijke Wiet Zaden

Sativa dominant. Mexican Haze x Princess x Skunk #1 x Hawaiian Sativa. Grote opbrenger. Cup Winnaar (Indoor Sativa). Fantastisch zoet fruit aroma en smaak.

Na jarenlang experimenteren met een selectie aan soorten die bekend staan om hun exotische geuren en smaken hebben we een soort ontwikkeld die we vernoemd hebben naar haar unieke smaak: Sweet ‘N Sour.

Sweet ’n Sour is een flexibel en groeit erg makkelijk. Een of twee weken vegatieve groei is daarom in principe genoeg voor deze sativa met hoge opbrengst. Ze kan dan in 80 dagen van zaad tot oogst. Begin een paar dagen eerder met het doorspoelen van deze soort om de sensationele geur en smaak te versterken.

Er zijn qua uiterlijk twee feno’s die vooral verschillen in lengte. Ondanks het subtiele aroma kan je drie fenos onderscheiden op basis van geur: één hiervan heeft een citrusgeur, een andere neigt naar ananas en de derde heeft een zure grapefruit smaak.

De high en smaak lijken op die van een klassieke landras sativa. De zoete, pikante, mango-achtige smaak en een vliegende psycho-actieve high doen ook een beetje denken aan een trippy Haze. Ze vult je met warmte vult en tovert een glimlach op je gezicht. En een gerede kans op een echte vreetkick! Medicinaal o.a. geschikt tegen stress, depressie en een gebrek aan eetlust.

Extra informatie

CBD

Difficulty

Effect

, ,

Flowering Time

, ,

Harvest month

,

Outdoor Grow Zone

,

Indica-Sativa

Plant Height

Seed Type

Suited for

Taste

, ,

THC

Yield

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordelingen in alle talen weergeven (1)

Wees de eerste om “Sweet ’n Sour Indoor Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen