Selecteer een pagina

Sweet ´n Sour Outdoor Vrouwelijke Wiet Zaden

(0 klantbeoordelingen)

36.50

Uitverkocht

Artikelnummer: 895075 Categorieën: ,

Beschrijving

Sativa dominant. Mexican Haze x Princess x Shiva Skunk x Hawaiian Sativa. Vroeg bloeiende sativa buitensoort (september). Complexe tropische smaak.

Deze sativa dominante buitensoort is een hybride die is ontstaan uit Mexican Haze, Princess, Shiva Skunk en Hawaiian Sativa genetica. Deze outdoor versie van onze geliefde Sweet ‘N Sour begint begint eind juli al te bloeien in Nederland. Ze is gemiddeld rond eind september klaar om te oogsten. In warmere klimaten is ze in principe 1 á 2 weken eerder klaar. Dankzij haar Skunk genen heeft ze bovendien een flinke opbrengst.

Sweet ‘N Sour Outdoor is een langgerekte plant met relatief weinig blad en veel ruimte tussen de toppen, dit maakt haar zeer resistent tegen schimmel en toprot. Ze produceert één hoofdtop met een aantal sterke zijtakken en heeft een behoorlijke THC productie. Onder koudere omstandigheden kan ze bovendien paars kleuren.

Deze soort is verreweg ons meest exotisch smakende buitensoort. Bij het roken ervaar je een ware smaakexplosie die je aangenaam zal verrassen: bloemig, tropisch en zoetzuur (mango citrus-achtig). Dat is deels te danken aan de tropische Hawaiian Sativa. De high wordt gedreven door de Mexican Haze en is het best te omschrijven als een body stone met een heerlijke psychoactieve high. Medicinaal te gebruiken bij o.a. chronische pijn en slapeloosheid.

Bij het roken ervaar je een ware smaakexplosie die je aangenaam zal verrassen: bloemig, tropisch en zoetzuur (mango citrus-achtig). Dat is deels te danken aan de tropische Hawaiian Sativa. De high wordt gedreven door de Mexican Haze en is het best te omschrijven als een body stone met een heerlijke psychoactieve high. Medicinaal te gebruiken bij o.a. chronische pijn en slapeloosheid.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Beoordelingen in alle talen weergeven (4)

Wees de eerste om “Sweet ´n Sour Outdoor Vrouwelijke Wiet Zaden” te beoordelen