Selecteer een pagina
Foto White Widow Vrouwelijke Wiet plant
(2 klantbeoordelingen)

White Widow Vrouwelijke Wiet Zaden

Aantal zaden in verpakking: 5

34.90

Description

White Widow Vrouwelijke Wiet Zaden

Hybride. (Brazilian Sativa x South Indian Indica) x Northern Lights Special. Snel, stabiel en bedekt met trichomen. Aards, zuur aroma.

White Widow is een Amsterdamse coffeeshop klassieker die al sinds haar ontstaan zeer geliefd bij zowel kwekers als consumenten, dit is onze versie van deze beroemde soort. Onze vrouwelijke White Widow is ontwikkeld door onze reguliere White Widow te kruisen met een van onze favoriete soorten: Northern Lights Special. Het resultaat is een zeer stabiele en homogene soort die nóg compacter en sterker is dan onze reguliere Widow.

Qua topvorming, kaarsvormig en hoeveelheid kristallen is het een echte Sativa, maar de compacte structuur, bladvorm en snelle bloei laten zien dat het hier toch echt om een licht Indica dominante dame gaat. De eerste bloeiverschijnselen zijn waar te nemen rond de 3e-4e week bloei en vanaf daar gaat het hard. Ze bereikt een lengte van tussen de 90-120 cm en kan binnen 10 weken van zaad tot oogst gekweekt worden. White Widow is bij uitstek geschikt voor hydrosystemen en is makkelijk te knippen vanwege haar geweldige bloem/blad verhouding.

White Widow heeft een bloemachtige aardse aroma met hints van fruit. Het effect is snel te voelen en is te beschrijven als een actieve, stimulerende high met een milde, ontspannen body stone. Medicinale toepassingen zijn o.a. neuropatische pijnen, spier spasmen en spierkramp.

Shipping

Momenteel verzenden wij uw bestelling gratis zonder track en trace. We garanderen dat uw het ontvangt. Mocht u het willen versturen met track trace neem dan contact met ons op via info@spliffseeds.nl.

De bezorgsnelheid verschilt per land. Levering binnen Nederland duurt doorgaans 1 tot 3 werkdagen na betaling. Bezorgsnelheid voor Europa; 3-14 werkdagen. Bezorgsnelheid voor de rest van de wereld; 7-21 werkdagen. Houd hier rekening mee voordat u contact met ons opneemt om erachter te komen waar uw bestelling is.

We verzenden wereldwijd, behalve naar de VS. Het wordt verpakt in een discrete envelop die in je brievenbus past. De envelop heeft ook een discrete verzender als retouradres.

2 beoordeling voor White Widow Vrouwelijke Wiet Zaden

  1. Burrito

    erg fijne en makkelijke plant, meer dan 95% van de zaden ontkiemd bij mij, beetje een slow starter, maar dan gaat ie ook. voor het beste resultaat laat ik ze 9 weken bloeien. heerlijke weed! prima opbrengst

  2. AlishA

    Enige tijd geleden heb ik deze eens gezet. tot mijn verbazing hadden ze een ontzettend vlugge start waaronder ook het ontkiemen BINNEN 36 uur!!!Een enorme groeispurt in de eerste 2 a 3 weken tot de bloemen kwamen….een hoogte van slechts 70 cm en superdikke toppen die uitbundig te boven kwamen. Veder gaf deze plant een enorme opbrengst waar ik heel erg tevreden over was. De groei van deze plant is ideaal, lekker vlug, mooi van vorm en blad. de bloei ging heel vlot en ook hard tegelijk. de geur is waanzinnig en de cristallen werden heel vlug zichtbaar rond en op de toppen die nog klein waren. onderhoud van de plant: deze dame kan heel veel hebben en is oersterk, te veel of te weinig voeding maakt deze dame niets uit ze blijft maar door doen tot het bittere einde en terecht ook betrefd opbrengsten. kortom een dikke aanrader voor zeker de beginnende kwekers onder ons.

Beoordelingen in alle talen weergeven (6)

Voeg een beoordeling toe